Horecapersoneel gezocht

Veel horeca ondernemers hebben de afgelopen jaren via HSU succesvol gezocht naar horecapersoneel. Al 21 jaar is HSU Event Support een succesvolle en groeiende organisatie, met als specialisatie: “de Horeca-Sector”. De kracht van HSU Event Support is: luisteren naar jouw wensen en hier adequaat op inspelen. Zoek je een kok of ander horecapersoneel, laat dit gerust aan HSU over.

Je zoekt een specialist? Deze heb je nu gevonden!

Horeca Uitzendbureau

HSU Event Support is het betere alternatief voor een uitzendbureau en  weet dat er aan een specialist hoge eisen worden gesteld. Daarom heeft HSU voor haar medewerkers een totaal pakket van diensten opgezet die zorgen voor een hoge kwaliteit van gemotiveerde medewerkers.

HSU Horeca trainingen

Al onze medewerkers worden van te voren gescreend op ervaring, vakkennis en of de medewerker  representatief is. Na de eerste selectie worden alle medewerkers tijdens de HSU Horeca Trainingen getraind op de belangrijkste punten die van een ingeleende medewerker wordt verwacht. In deze trainingen wordt o.a. aandacht besteed aan de volgende punten, hoe kan ik bij mijn opdrachtgever het snelst aan de slag en hoe ga ik om met de eigen medewerkers van de opdrachtgever. Natuurlijk worden zaken als gastvrijheid, borden lopen, tafel indekken e.d. niet overgeslagen.

Kleding

De meeste medewerkers zijn in het bezit van klassieke zwart/wit kleding. Echter zijn er onderling vaak nog duidelijke verschillen te zien in deze kleding. Daarom biedt HSU de mogelijkheid om iedere medewerker in identieke zwart/wit kleding naar je toe te sturen. Indien je speciale wensen hebt, kun je deze aan ons kenbaar maken.

Kortom, een alsmaar groeiende organisatie die haar opdrachtgevers op een vooruitstrevende wijze van dienst kan en wil zijn. Ervaar het zelf, bel gerust met één van onze enthousiaste consulenten. Wij kijken er naar uit om óók jou van dienst te mogen zijn.

Zekerheden

Dat HSU Event Support inmiddels haar sporen heeft verdiend in de horecabranche is terug te vinden in onze algehele werkwijze. Zo is de gehele backoffice van HSU bekroond met een zogeheten NEN 4400-1 normering. Dit houdt in dat HSU Event Support zich conformeert aan de meest strenge eisen, waar het wettelijke, financiële en sociale aansprakelijkheid betreft.  Onze werkwijze biedt jou, als ondernemer, veel zekerheid en veiligheid. Wanneer je dit wenst, kan je bij betaling van de factuur gebruik van onze G-Rekening.

HSU Werving & Selectie

Tijdrovend en kostbaar? Dit hoeft niet zo te zijn als je dit uitbesteedt aan HSU Werving en Selectie. De medewerkers van HSU Werving en Selectie beschikken over de kennis en expertise om voor jou de juiste medewerker te selecteren. Tijdens een persoonlijk gesprek met één van onze consulenten maak je de specifieke wensen ten aanzien van de nieuwe medewerker kenbaar. Hierna start HSU Werving en Selectie het traject. Adverteren, sollicitatiebrieven beoordelen, uitnodigen van kandidaten, sollicitatiegesprekken voeren en (indien nodig) kandidaten teleurstellen is nu onze zorg. Dit alles gebeurd accuraat en uiteraard staat de communicatie met jou, als opdrachtgever, centraal.

HSU.nl

Heb je reeds zelf personeel in dienst, maar vergt de bijkomende noodzakelijke administratie, veel tijd en energie? Geen probleem, hiervoor hebben wij, HSU.nl opgericht.

HSU.nl is op dit gebied de specialist in Nederland. Payroll is een dienst waarmee je alle zaken aangaande personeelszaken kunt uitbesteden tegen een aantrekkelijk tarief. U draagt zelf zorg voor de werving en selectie van je medewerkers en HSU.nl regelt met haar payrollservices de rest. Hiermee kan je als ondernemer geld besparen, hoe dit kan leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek. Geen moeilijke woorden of lastige constructies, maar een helder verhaal. Eenmaal gewend aan het gemak van HSU.nl en je wilt niet meer anders.

Website HSU.nl

Tarieven

HSU hanteert zeer aantrekkelijke en concurrerende tarieven voor uitzenden/detachering, werving & selectie en Payroll Services. Tijdens een persoonlijke kennismaking met één van onze consulenten informeren wij je graag over onze tarieven en voorwaarden